top of page

summer schools

Hiring Partners

Οι Hiring Partners των Summer Schools έρχονται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο την επιλογή των υποψηφίων που ταιριάζουν καλύτερα στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. 

Hiring Partner

Public

Το "Public Group", το κορυφαίο Omnichannel Retail Group σε Ελλάδα και Κύπρο, θα συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό των summer schools, ερχόμενο σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο την επιλογή των υποψηφίων που ταιριάζουν καλύτερα στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. 

Hiring Partner

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Η Αρχειοθήκη απασχολεί εκατοντάδες εργαζομένους και αποτελεί κορυφαίο Πάροχο Διαχείρισης Φυσικού αλλά και Ψηφιακού Αρχείου, ενώ παράλληλα δημιουργεί καινοτόμες ψηφιακές λύσεις και λογισμικά οργάνωσης και διαχείρισης εταιρειών μέσα από προηγμένα συστήματα Έρευνας και Ανάπτυξης. Η Αρχειοθήκη θα συμμετέχει στη διαμόρφωση των summer schools, και θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο να επιλέξει τους υποψηφίους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Hiring Partner

iRepair

Η iRepair είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Θα συμμετέχει στη διαμόρφωση των summer schools, και θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο να επιλέξει τους υποψηφίους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Hiring Partner

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στη χώρα μας με ηγετικές θέσεις στους τομείς των Γενικών Ασφαλειών, της Άμεσης Βοήθειας και της απευθείας ασφάλισης μέσω της Anytime. Η ΙNTERAMERICAN θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools, και θα αναπτύξει σχέσεις με τους συμμετέχοντες με σκοπό τη δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας στο εργασιακό περιβάλλον.

Hiring Partner

Volton

Η Volton είναι μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της Ενέργειας και αποτελεί μέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Στον Ομίλο Volton, πιστεύουν ότι η πραγματική τους δύναμη είναι οι άνθρωποί τους. Κάθε ένας από αυτούς, χωριστά αλλά και ως ομάδα, διαμορφώνει την ταυτότητα και τον εταιρικό χαρακτήρα της Volton. Οι εργαζόμενοί τους κατέχουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και κυρίως στις προσπάθειές τους να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών τους. Πιστεύουν στις ικανότητες των ανθρώπων τους και επενδύουν σε αυτούς μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης.  Η Volton θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools και θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο να επιλέξει τους υποψηφίους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Hiring Partner

ATCOM

Η ATCOM ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του Digital Business στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας επιχειρήσεις και οργανισμούς στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνάει τα 130 στελέχη,έχει αναπτύξει περισσότερες από 3.100   ολοκληρωμένες ψηφιακές εφαρμογές για τις   μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Στόχος της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες Strategy,  Experience, Technology και  Cloud & Security που επικεντρώνονται στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των συνεργατών της και εξασφαλίζουν την εκθετική αύξηση των πωλήσεών τους. Προσεγγίζοντας  στρατηγικά τις ανάγκες κάθε πελάτη, η  ATCOM βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία που προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή μέσα από κάθε διαθέσιμο κανάλι.  Η ATCOM θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools και θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο να επιλέξει τους υποψηφίους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Hiring Partner

Doctoranytime

Το doctoranytime είναι η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας από το 2012 εύκολη και διαφανή πρόσβαση σε επαγγελματίες υγείας και ιατρικές υπηρεσίες. Στα 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχει επεκταθεί επίσης στο Βέλγιο, το Μεξικό και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Με τη φιλοσοφία της εταιρείας να βασίζεται στη φροντίδα του well-being και την εξυπηρέτηση των ασθενών, φέρνει πιο κοντά τους επαγγελματίες υγείας με τους ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη. Με συνεχή καινοτομία, διευρύνει το πεδίο της υγειονομικής φροντίδας, βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιείς, πιο χαρούμενοι και πιο ασφαλείς. Αυτός είναι και ο στόχος και το όραμά της για τους εργαζόμενούς της, να είναι σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνονται ασφάλεια και χαρά. Με γνώμονα την ανάπτυξη και το well-being τους, το doctoranytime θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools και θα έρχεται σε επαφή με τους υποψήφιους ατομικά, με στόχο να επιλέξει αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Hiring Partner

Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 11 χώρες παγκοσμίως (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Φιλανδία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά, Κύπρο, Νέα Ζηλανδία), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και 900+ εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών διεθνώς. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά, με πρεσβευτές τους κορυφαίους αθλητές Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια. Έτσι, η Novibet διακρίνεται ως ένας καινοτόμος και ευέλικτος φορέας, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες στους λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο. Θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools και θα έρχεται σε επαφή με τους υποψήφιους ατομικά, με στόχο να επιλέξει αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

bottom of page